”Vi vill mer”

Idag är det sista dagen på Folkpartiets landsmöte i Västerås och det har varit många intensiva debatter. Något som är otroligt glädjande var att Anna-Karin Sjöstrand Umeå blev invald i valberedningen.

Sen var det lite kul att Folkpartiets nya slogan ”Vi vill mer” är samma som Umeå kommuns. När det gäller vårt nya partiprogram känner jag mig nöjd och det känns oerhört bra att jämställdhet blir en profilfråga i valet. Det som är mest glädjande är att det börjar blåsa mera socialliberala vindar i partiet och det glädjer mig som socialliberal.

3 kommentarer

  1. Tina Nilsson

    Slogan ”Vi vill mer”. Ska folket tolka detta som: ”vi vill ha mer arbetslöshet”; Vi vill ha mer fattiga pensionärer”; ”Vi vill ha mer bostadslösa”, ”Vi vill ha mer arbetslösa 65 +” ? Ja regeringen ökade arbetsför ålder från 16-64 år till 16-74 år men de gör inget hur de ska kunna hjälpa de äldre grupper för att bli attraktiva på arbetsmarknaden.

  2. lf

    Vi vill mer säger Peter Westerberg.Men du Peter nu har chansen att tycka till om hur tillsättningen av en ytterligare omvärldesstrateg gick till.
    Vi vanliga väljare vi vill veta mer.
    Du kommer att gå till historien om du har modet att beskriva detta anställningsförfarande.
    Men du hukar dig som alla ledande politiker.
    Tråkigt ,mycket tråkigt i så fall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.