Följetongen fortsätter!

Följetongen fortsätter och ledande vänsterpolitiker fortsätter att förneka att två tjänstemän blivit kränkta. Det här handlar inte om politik som vänstern påstår, utan det handlar om att två kvinnor har blivit utsatt för kränkande särbehandling på sin arbetsplats.

Trots att kommunallagen säger att vi politiker är arbetsgivare, förnekar vänsterpartiet att man inte har någon arbetsgivarroll som politiker. Man väljer även att inte närvara, på en utbildning som handlar om arbetsmiljöfrågor och de förtroendevaldas roll som arbetsgivare. Det är nog dags att ordna en egen internutbildning i partiet.

Det blir sen ganska komiskt när man nämner i sitt lokala partiprogram att kommunen ska vara stadens bästa arbetsgivare.

http://www.vk.se/plus/1042850/vanstern-bojkottade-politikerutbildning

Här kommer även en länk till arbetsmiljöverket

http://www.av.se/dokument/publikationer/bocker/h177.pdf

5 kommentarer

 1. Pär Andersson

  Förlåt, men ”Följetong”? Då har jag missuppfattat vad orden ”Kampanj” och ”Mediedrev” betyder.

 2. lf

  Följetongen fortsätter säger Peter Westerberg.Har du följt följetongen om tillsättande om en omvärldsstrateg.Vad säger du Peter Westerberg om anställningsförfarandet? Har du modet att kritisera denna anställning.
  Det finns nog anledning att kritisera kommunen som arbetsgivare.
  Du verkar tuff Peter Westerberg.Hur förklarar du tillsättningen av en omvärldsstrateg utan anställningsförfarande.Jag och säkert många fler ser fram emot ditt svar.

 3. Peder Westerberg (inläggsförfattare)

  Först och främst heter jag Peder och inte Peter. Ett klargörande Folkpartiet har redan ställt en fråga kring denna rekrytering på fullmäktige.

 4. Peder Westerberg (inläggsförfattare)

  Jag förstår inte vad du menar Pär med kampanj och mediedrev. Om du menar att det är en kampanj och mediedrev mot vänster , så är du inte påläst. Som jag skriver i min blogg, så handlar det inte om politik som vänstern påstår, utan det handlar om att två kvinnor har blivit utsatt för kränkande särbehandling på sin arbetsplats. Att en kränkning har skett är bevisat!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.