Kommunfullmäktige!

Idag är det kommunfullmäktige och det är många intressanta ärenden på dagordningen.

Det mest intressanta är nog kulturväven och där kommer våra tjänstemän informera om det aktuella läget. Arbetarpartiet har även ställt en interpellation om vem som tar kostnaderna och ansvaret för Väven. Jag känner mig själv nöjd över den information, som jag tidigare har fått kring Väven! Någonting som jag inte är nöjd över, är den merkostnad på 45 miljoner som det har kostat genom att ”stallet” blev överklagat.

Ett annat intressant ärende är den Fördjupade Översiktsplanen för Universitetsstaden som ska antas idag!

Jag tycker det är bra att vi skapar en fortsatt stark utveckling av sjukhus och universitetsområdet. Området är en viktig del av Umeå och där finns också två intressanta berg att utveckla, Hamrinsberget och Liljansberget.

Det är även en stadsdel som innehåller både utbildning, forskning, bostäder, service och handel och det är oerhört viktigt att vi fortsätter att utveckla det här området

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.