Glädjande siffror!

Igår kom intressant information om Regeringens integrationspolitik!  Det som är glädjande att sedan 2006 har drygt 150 000 utrikes födda fått jobb och idag är drygt 720 000 utrikes födda sysselsatta.

Sen när det gäller Sveriges företag är 70 000 startade av utrikes födda och det genererar ca 250 000 arbetstillfällen. När det gäller välfärdssektorn är var tredje läkare (30 procent) och var fjärde tandläkare (27 procent) utrikes födda.  Sen är 32 procent av apotekarna, 22 procent av vårdbiträden och 17 procent av undersköterskorna och sjukvårdsbiträdena utrikes födda.

 

2 kommentarer

  1. Karin

    Dags att se verkligheten! Invandrare är Sveriges hopp och möjlighet, inte ett problem. En åldrande befolkning med inte så stort barnafödande – det krävs nya invånare för att klara jobben och välfärden!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.