Rådhustorget!

Jag håller med Lennart Holmlund (S) om att Rådhustorget måste göras om helt och att en ombyggnad borde startas så fort som möjligt. ”Frassebyggnaden” är inte direkt den vackraste byggnaden i Umeå och den sida av Rådhuset som ligger mot torget, borde också göras mera tilltalande. Att knyta ihop kulturväven med Rådhustorget och få en naturlig passage är även viktigt. Når det gäller parkeringsplatsen mellan REX och Sparbanken borde den tas bort helt.

En gata i centrala Umeå som borde göras om är Vasagatan från älven upp mot operan. Det är en gata som upplevs som en riktig bakgata. Nu vet jag att det finns planer på att bygga om Vasagatan och det skulle vara välbehövligt.

http://www.vk.se/1153214/radhustorget-maste-goras-om-helt

En kommentar

  1. Pingback: Äventyrspark på Umedalen | Andreas Lundgren(s)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.