Vilken bra idrottshelg för Umeå!

Löven vann den viktiga matchen mot Piteå med ett nödrop, men det viktigast är att man ligger på andra plats i kvalserien och där måste man vara som sämst om man ska spela I Allsvenskan nästa säsong.  Nu tror jag att Löven fixar att hålla sig kvar i Allsvenskan och det är ett måste för hockeyn i Umeå.

Tegs andra plats i Veteranhockey – SM var bra gjort, men tyvärr kunde man inte försvara guldet sen förra SM.

En match som var otroligt spännande att titta på i helgen var matchen mellan Umeå BSKT och Alvik i kvalet till basketligan. En svängig match som avgjordes i sista minuten till fördel för Umeå. Nu är det två matcher kvar och det skulle vara otroligt roligt att få ett lag i basketligan nästa år.

Udominate seger över Norrköping borta i semifinalen, var överraskande och nu är det bara två segrar till en efterlängtad final. Jag har redan bokat in finalmatchen den 5 april i Luleå mot Northland och det känns inte omöjligt. Men först gäller det att Udominate vinner hemma på onsdag och sen blir det en avgörande match på lördag i Norrköping.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.