Kärnkraften behövs för Sveriges tillväxt!

En fråga man kan ställa sig, är vad som kommer att hända med den Svenska kärnkraften om de rödgröna skulle vinna valet i september. En avveckling skulle innebära, att hälften av vår elproduktion skulle försvinna.

Att kärnkraften har en avgörande betydelse för Sveriges tillväxt är ingen nyhet och tack vare den så kan vår elintensiva basindustri konkurrera på den globala marknaden. En stark basindustri medverkar också till en utveckling av en växande och produktiv tjänstesektor. Självfallet ska Sverige satsa på förnybar energi och energismarta lösningar, men mer vindkraft och andra förnyelsebara energislag kommer inte att räcka till för att klara både klimat och jobb

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.