Ett stort GRATTIS till Löven och Umeå BSKT!

I lördags var jag på T3 Center och såg när Löven vann och blev klara för spel i hockeyallsvenskan nästa säsong. Enda gången man blev lite nervös var när Troja hade ett skott i stolpen vid 0-0 i första perioden. Sen var det inget snack om saken, Löven vann med klara 3-0! Jag är imponerad över hur man har vänt en dålig trend och varit bäst när det har gällt som mest. För hockeyn i Umeå var det här oerhört viktigt och jag hoppas att vi inom något år får se Löven i SHL!

En rysare var när Umeås herrar blev klar för basketligan, man var tvungen att vinna mot Höganäs borta, samtidigt som EOS var tvungen att slå Malbas. Jag följde matchen EOS – Malbas på nätet, men slutade efter halva matchen då Malbas ledde stort. Sen råkade jag kolla på FB och fick se att EOS hade vänt och vunnit med 1 poäng. Fort gick jag in på nätet för att följa Umeås match som började 1 timma senare och till slut så vann Umeå med klara 82-67.

Thorengruppen förlust mot KAIS Mora i kampen om en plats till innebandys superliga var en riktig rysare. Efter underlägen med 4-6 i sista perioden trodde jag att det var helt kört och kände att jag ville byta kanal. I förlängningen var jag helt säker på att det skulle bli straffar och seger för Thorengruppen. Men tyvärr gjorde Mora mål i slutet av förlängningen och tog platsen i ligan.

Hade varit imponerande med tre Umeå-lag i superligan i innebandy för damer. Men tyvärr förlorade IBF Dalens i den avgörande matchen mot Telge med 8- 2. Men det visar ändå vilken fantastisk bredd det är i innebandyn i Umeå. Innebandyn har gjort en fantastisk resa i Umeå och det är bara hoppas att den fortsätter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.