Problemet med Matrisen måste lösas omgående!

Det känns oroväckande när skolsköterskan på Matrisen rapporterar att ingen i kommunen verkar bry sig. Hon säger även att personalen har blivit omflyttad av den dåliga inomhusmiljön, men att barnen är kvar. Det här är ett problem som måste lösas omgående för barnens bästa. Jag har full förståelse för att föräldrarna som har barn på Matrisen, att man kräver att barnen ska flytta därifrån.

När det gäller underhållsbehoven inom våra skolor i Umeå, så är det viktigt att vi kommer i takt med det, de är verkligen akuta och det behövs verkligen åtgärder. Om vi renoverar och håller fastigheterna i bra skick behöver vi dessutom inte göra lika mycket investeringar och det sänker i sin tur hyreskostnaderna

Sen får inte vi glömma en viktig sak och det är arbetsmiljön för elever och personal i våra fastigheter.

http://www.vk.se/plus/1168261/krav-om-atgardsplan-av-skollokal

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.