Nazistspektaklet

Nu kommer åtta personer med kopplingar till nazistiska Svenska motståndsrörelsen (SMR) att åtalas efter en demonstration i Umeå. De åtalade är misstänkta för hets mot folkgrupp, våldsamt motstånd, vapenbrott, ofredande och misshandel. Det kan även nämnas, att man hade inget tillstånd för demonstrationen.

Jag var själv på plats och såg hur det här gänget med nazister bara var ute efter att provocera och bråka Som turligt var polisen snabbt på plats och kunde skingra nazisterna från den uppretade folkmassan. För mig känns det fortfarande overkligt och obehagligt, att vi har haft nazister som har demonstrerat i centrala Umeå

http://www.vk.se/1182354/nazister-atalas-efter-umea-demo-2

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.