Bra att man tar avstånd!

Det är bra att ledningen bakom 2014 tar avstånd från, att Revolutionära fronten fanns med på scen under en årstidsinvigning. Man har även förstärkt säkerheten och rutinerna efter det som har hänt. Att det finns artister som har politiska budskap, tycker jag är bra! Men den här gången blev det för mycket. Att försvara en person som dömts till 6,5 års fängelse för dråpförsök, är för mig helt obegripligt.

Som jag skrev i min blogg tidigare så jag kommer aldrig att acceptera att det under kommunala arrangemang, uppträder maskerade personer som har politiska budskap som rättfärdigar våld, oavsett vem som blir utsatt för detta

http://www.vk.se/1189167/vansterextremister-pa-scen-med-cleo-och-jannok

En kommentar

  1. Marjo Andersson

    Håller med och tycker att för få reagerar på detta. Att försvara våld i kamp mot fascism är ju helt obegripligt artisterna måste förklara sig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.