”Rätt tant för jobbet”

Nedräkningen fortsätter till EU-valet och det närmar sig med stormsteg! Igår på SVT blev Folkpartiets kandidat Marit Paulsen intervjuade och det är bara konstatera att det är ”Rätt tant för jobbet”. Vid förra valet till Europaparlamentet 2009 fick Marit också flest kryss av alla kandidater (221.000)

Jag är glad att vi i Folkpartiet har så många bra kandidater till EU-valet och då tänker jag främst på Marit, Cecilia Wikström och Jasenko Selimovic. Men det är Marit som är det stora dragplåstret till EU-valet och det kan man även läsa i ett reportage i Expressen.

http://www.expressen.se/nyheter/val2014/marit-paulsen-fp-ar-eu-valets-dragplaster/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.