Är samarbetet över mellan S och V?

Det är inte heller svårt att räkna ut varför budgeten skjuts upp till hösten, för att istället tas i juni. Det enkla svaret är att Socialdemokraterna och Vänstern inte kommer överens. Att skjuta upp beslutet som man gör är att styra problemet framför sig och ge våra verksamheter sämre förberedelser gällande de stora besparingarna.

Det man kan konstatera är att Socialdemokraternas samarbete med vänstern inte har varit bra för Umeå. Vänsterpartiets har tillåtits påverka den praktiska politiken och deras motstånd mot privat företagsamhet och valfrihet i skola och omsorg har tyvärr fått stort genomslag

Jag har även svårt att se att de ska komma överens i en gemensam budget i höst och det kanske är så att samarbetet äntligen är över.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.