Det närmar sig!

Det märks att valet den 14 september närmar sig! För mig kommer det att bli första gången som jag står som etta på vår kommunlista och många frågar mig om jag är nervös, men det är jag faktiskt inte. Det ska bli jättekul och det känns extra skönt att vi är en stark grupp i Folkpartiet, som jobbar hårt och stöttar varandra.

När det gäller Folkpartiets politik i Umeå så ser jag en röd tråd, från förskolan/skola till äldreomsorgen.

Folkpartiet i Umeå vill att Umeå ska ha Sveriges bästa skola. Det gäller såväl kunskapsresultaten, barngruppernas storlek i förskolan som arbetsmiljön i grundskolan. Vi ser även positivt på friskolor Det viktiga är inte vem som är huvudman för en skola – det viktiga är hög kvalitet.

Från Folkpartiet värnar vi om de äldre och vi vill att makten skall flyttas från politikerna till de äldre och deras anhöriga och ingen skall tvingas att bo där politikerna tycker. Vi tycker att valfrihet i äldreomsorgen borde vara en självklarhet.

Från Folkpartiets sida tycker vi även att det är viktigt att stödja föreningslivet Det är mycket viktigt med ett fungerande föreningsliv, eftersom det är i stor del bidragande till Umeås invånares folkhälsa, fritidsnöje och allmänna välbefinnande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.