Dags att debatten!

Jag har svårt att förstå att många skyller, på att det är Alliansens fel att Sverigedemokraterna blivit så stora. Sen tror jag att det inte bara beror på integrationsfrågan att SD blivit stora. Något som de flesta partier, har glömt bort i valrörelsen är pensionärerna. Nu är det upp till alla partier att ta debatten med SD och inte bara säga att det är rasistiskt parti. Från min sida kommer jag alltid att vidhålla, att jag inte gillar deras syn på invandrare. Vi får inte heller glömma, vart partiet har sina rötter. Avslöjanden av deras politiker säger en hel del också. Jag kommer själv aldrig att vilja samarbeta med SD i någon form.

6 kommentarer

  1. "Dosan"

    Du är ju från vettet om du tror nånting annat än att Alliansen är direkt ansvarig för SDs stigning i politiken. Det är ju trots allt Alliansens målmedvetna förstöring av välfärd och trygghet som skapat frustrationen hos folket. Plötsligt kommer SD och lovar att allting fixar sig om man bara kastar ut alla som inte är vit, kristen, heterosexiell medelklass och eftersom människor är osäkra och rädda flockas de till partiet som lovar en enkel och snabb lösning.

    Fakta: Det är er politik med otrygghet, osäkerhet och inhuman behandling som gjort att SD kommit till makten. Det är fakta, inte bara en åsikt.

  2. Bergis

    Jaså? Tillhörde inte Erik Ullenhag Alliansen? Det är er ansvarslösa invandringspolitik som gjort att Sverigedemokraterna är så starka. Vi hade kunnat ge sjuksköterskorna en anständig lön så att dom inte åker till Norge. Sjuksköterskebristen hotar patientsäkerheten och barn med cancer får flytta runt sjukhusen för att få vård. Det är stor brist på hyresrätter i hela landet eftersom Ullenhag har bokat varenda befintligt utrymme till flyktingar. Vi har enorma utanförskaps områden där invandrarna bränner bilar och går på socialbidrag för att det saknas jobb och bostäder. En totalt havererad invandring och integrationspolitik alltså. Men du fortsätter försvara massinvandringen och dess kostnader fast vi har sjuksköterskeflykt och fattigpensionärer som inte har råd med mat och medicin.

  3. Gandalfdenvite

    Problemet är att lögnen att mottagningen av nya skattebetalare/arbetskamrater/klasskamrater är en kostsam belastning för samhället, istället för den enorma lönsamma resurs de faktiskt är, har blivit etablerad ”sanning”, vilket Reinfeldt bidrog till att befästa ännu mer då han påstod att ”kostnaderna” för mottagningen innebär att det saknas pengar till välfärdsreformer! Alliansens politik med skattesänkningar jobbskattebidrag/”avdrag” till alla samtidigt som arbetslösa ”motiveras” genom att tvingas arbeta heltid utan lön via den av Riksdagen förbjudna Fas 3 och cancersjuka utförsäkras och dagisbarn ges knäckebröd, utan pålägg, o vatten till frukost och det saknas pengar till äldreomsorgen och skolresultaten aldrig varit sämre och flygvapnet inte hade råd att skicka upp JAS plan för att mota bort ryska bombplan som övade kärnvapenbombningar mot svenska mål och den allt sämre fungerande tågtrafiken och…, innebär att det saknas pengar vilket både Sd och Reinfeldt lade skulden på mottagningen av de nya skattebetalarna istället för att erkänna att den verkliga orsaken till pengabristen är alla jobbskattebidrag/”avdrag” till alla! Skattefinansierad lyxkonsumtion via RUT o ROT o sänkt krogmoms ökade pengabristen ytterligare!
    Invandring/flyktingmottagning innebär inga ”kostnader” alls för samhället ifall alla arbetslösa ges relevant utbildning från dag ett och ifall universitetsstudier… inte bestraffas med en gigantisk låneskuld utan belönas med en studiemotiverande studielön, med krav att klara minst 75 % av poängen varje termin och max 12 terminer! Alliansens politik har bidragit till att Sverige aldrig någonsin tidigare varit mer främlingsfientligt, och Sd har gjort ”smygrasismen” ”rumsren” genom att använda argument att mottagtningen av just flyktingar, blivande skattebetalare…, innebär sämre äldreomsorg…, och ”hjälp” i ”närområdet” handlar enbart rasistiskt om att Sd vill slippa ha hit dessa människor till Sverige! ALLA som röstade på Sd kände till att Sd är ett nyfascistiskt parti som grundades av då ledande svenska nazister, och att Åkesson var en av de personer som byggde upp partiet tillsaammans med dessa nazister o rasister, så ALLA som röstade på Sd ÄR ”smyrasister” även om de aldrig skulle erkänna det ens för sig själva! Invandrares svårigheter att få ett jobb i just Sverige, jämfört med de flesta andra länder, beror på den enorma ”smygrasismen” i det svenska samhället!

  4. Maria

    Hej Peder! SD framgång beror på att samtliga andra politiska partier i riksdagen vägrar problematisera massinvandringen till Sverige. Allt handlar ju om hushållning med begränsade resurser och vi ser alla drastisk försämring av välfärden utan att få rimliga förklaringar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.