Bäst både i Norrland och Sverige!

Igår var jag på basket och såg Udominate vinna mot Northland! Äntligen blev det seger och jag vet inte hur många matcher jag och min bror, har suttit på förlorarsidan. Vi har även varit uppe i Luleå och sett flera förlustmatcher. Jag tycker segern var rättvis igår och hade domarna varit mera rättvisa, så hade segern varit större. Det känns otroligt kul som basketsupporter att både herrarna och damerna har vunnit mot lagen från Luleå. Det kan fort vända men nu ligger Umeå i förarsätet när det gäller basketen i Norrland. Vi ligger även bra till när det gäller basketen i hela landet. Klubbarna har gjort ett otroligt bra arbete och det känns som en långsiktig satsning. Det som fattas nu, är en arena som man kan äta och dricka i och det skulle verkligen behövas, för att öka publikintresset.

Jag kan nämna, att jag redan bokat mat och biljetter, till returmatchen i Luleå mellan Northland och Udominate, i mars nästa år. Det kommer troligt också bli dessa lag som möts i finalen och det känns som guldet är på väg till Umeå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.