Tack Lennart!

I tisdags var det avtackning av Lennart Holmlund och vi från Folkpartiet avtackade han med några presenter.. Nu har Lennart inte slutat helt med politiken och han kommer bland annat att vara ordförande för INAB kommande mandatperioden. Men han slutar som kommunstyrelsens ordförande efter många år. Han har gjort ett fantastiskt arbete och jag vet att många har uppskattat hans raka stil. När jag var ny i kommunstyrelsen så tog han hand om mig och var otroligt hjälpsam, med att se till att jag kom in i min roll. Sen har vi haft några duster under åren, men det är så det ska vara i politiken. Han har gjort ett fantastiskt arbete under åren och alltid velat Umeås bästa.

Från Folkpartiets sida så gav vi Lennart, bland annat ett par gåstavar med texten.

En stark man i stadens hus. Arbetade för en framtid så ljus. Strävade fram med staven i hand. Satte med blogg känslor i brand. När Folkpartiet nu önskar dig gott, finns vi kvar i vått och torrt.

Han fick även ett förkläde där det stod La chef Holmlund!

Lennart Holmlund

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.