Äntligen!!

Vilken fantastisk match igår, mellan Udominate och Northland i damernas final i basketligan! Man hade nästa gett upp hoppet om SM – guldet. Efter en fantastisk upphämtning och ett onödigt dramatiskt slut så, vann Udominate matchen. Ni som inte var där igår bommade något. Det var en fantastisk stämning hela matchen och jag har nog aldrig sett en publik i Umeå, med en sådan inlevelse som igår. Redan ikväll är det final nr 4 och jag kan tyvärr ej närvara i Luleå. Men jag kommer att följa matchen på SVT-play. Seger ikväll, så är det en avgörande match i Umeå på måndag!

Kvällens prestation är ändå Jerry Selbergs skott, i halvtid från halva planen. Med det fantastiska skottet, så vann han en massa pengar.

Här kommer det fantastiska skottet! Otroligt grymt skott av Jerry!!!

 https://www.facebook.com/amir.mohammady1/videos/vb.100002473257697/825354624223638/?type=2&theater

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.