Partiet har en tuff tid framför sig!

Idag startar Folkpartiets riksmöte i Västerås och självklart kommer jag att vara där. Partiet har en tuff tid framför sig och det är först i november partiets färdriktning är klar. När landsmötet är avklarat, så vet vi vilken färdriktning vår politik tar. Sen ska även partiledare och partistyrelse väljas och det kommer att bli oerhört intressant att se vilka det blir. När det gäller partiledare, så har jag redan framfört min åsikt i frågan.  Men den stora frågan är, vem kliver fram som motkandidat? Blir det någon som vågar eller får vi se fler än en. För mig kommer landsmötet att bli en kickoff, inför nästa valrörelse.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.