Intressanta utspel!

I helgen är det Folkpartiets riksmöte och det är ingen nyhet, att vi har ett jobbigt läge i Folkpartiet. Den stora diskussionen är Folkpartiets nya förnyelsearbete och ett eventuellt partiledarbyte. Sen tror jag också, att det kan komma några intressanta utspel under dagen, i den frågan. Sen blir jag inte heller överraskad, om Jan Björklund, håller ett lysande inledningstal

Jag vet att många som tycker det är fel att gå ut och vilja ha ett partiledarbyte. Men jag tycker att man, ska ha ett öppet klimat i ett parti. Under helgen har jag träffat många, som tycker att man inte får kritisera en partiledare.  Men jag har också träffat många, som tycker att det är bra, att jag har uttalat mig i frågan. När det gäller Folkpartiets förnyelsearbete så tycker jag att det är ett bra initiativ, men det behövs också en förnyelse inom partiledningen.

Att vår partiledare har starkt stöd bland folkpartister och är en duktig politiker är ingen nyhet. Men stödet hos väljarna, finns tyvärr inte i dagsläget. Sen är den stora frågan, vem vågar utmana han som partiledare. Mitt tips är, att det inte kommer att finnas någon, som kommer att utmana Björklund. Det kan komma signaler, redan i helgen om det.

Nu är det lång tid fram till landsmötet när partiledare och partiledning ska väljas och mycket kan hända till dess. När landsmötet är avklarat, så är det dags att sluta leden och lägga den interna diskussionen åt sidan. Då måste all kraft, läggas på att få ut vår politik till väljarna.

IMG_3336[1]

En kommentar

  1. lf

    Jaså,håller ni riksmöte i helgen.Det har gått mej förbi.
    Å andra sidan vem vill vara folkpartist idag?
    Folkpartiet har inte något berättlgande.Då skolpolitiken totalt misslyckats,som var ert nyckelområde,då har ni inte mycket att komma med.
    Lämna folkpartiet till handlingarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.