Vänsterflum!

Nu har vänsterpartiet presenterat sin alternativa budget för Umeå kommun. Det var inga, större överraskningar som man presenterade. När det gäller sex timmars arbetsdag, så tror jag man inte förstår konsekvenser av ett sådant förslag. Det är oerhört kostsamt och vart finns personalen för att genomgöra det.

Jag blev inte heller överraskad, över vänsterns syn på näringslivet. Än en gång hoppar man på ett företag, som betyder och har betytt mycket för Umeås utveckling. Vänsterpartiet har heller aldrig förstått, att det är, företagen som bär upp Sveriges välfärd. Om det inte fanns företag, så skulle vi varken ha råd med skolor, äldreomsorg och sjukvård.

En kommentar

  1. Karl

    Det finns kanske ett par arbetsvilliga som snart stämplat ut från Volvo t.ex.
    Sen kan vi ju bara se hur det gick när vi gick från 10timmars arbetsdag, totalt åt helvete eller?

    Högerdravel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.