Behövs alla projekt?

Idag är det regionfullmäktige i Lycksele och det är inte en så lång dagordning. På dagordningen finns en bra interpellation, angående Region Västerbottens ekonomiska läge. Som läget ser ut nu, kommer det att bli ett eventuell underskott. Det jag känner mig frågande till, är alla projekt som finns i Region Västerbotten.

Med tanke på att det är mycket pengar i omlopp i projekten, så är det viktigt att vi får en uppföljning i alla projekt, i ett tidigt skede. När det gäller regions projekt, så berör det också Umeå kommun, eftersom vi är en stor finansiär av Region Västerbotten. Sen kan man också ställa sig frågande, om alla projekt behövs och ger någon utväxling

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.