Tänk om Hans!

På kommunfullmäktige på måndag, har jag ställt en interpellation till Hans Linberg (S) gällande rivningen av Nydalastugorna.

Nu ser jag en öppning i frågan gällande Nydalastugornas framtid, med tanke på att Socialdemokraterna i sitt budgetförslag har skjutit bort åtgärderna runt Nydalasjön i tid, p.g.a. stora ekonomiska kostnader. Eller är det så att det blivit en så principiell fråga för socialdemokraterna, så man hellre vidhåller sitt förslag till rivning, som kommer att kosta skattebetalarna 40 miljoner kronor. Pengar som behövs när det gäller det skriande behovet, av underhåll till kommunens fastigheter.

Jag hoppas verkligen att Hans Lindberg tänker om, när det gäller slöseriet med skattepengar

 

 

2 kommentarer

 1. Urban Bengtson

  Omtänkandets tid om Umeås ekonomi verkar allt fler partier nu. Inte en dag för tidigt som det heter. Och finns det omtanke om barns väl och ve, så se över vad ett badbygge i citytrafikfarligheter ska innehålla och vilka som ska betala centrumhöga hyror.

  Just det, inte barn/ungdomar resp skattebetalare utan privata aktörer som utvecklar centrala stan mer för vuxna, då bad-spa-relax-rehab med gym + restauranger som kan tillåtas lättare med barn/ungdom ej nära.

  Så FP, som traditionsmässigt mån om barn, barnomsorg och skola genom tidigare FP-ledare i Umeå, gå före här. Och idrottsledare som gruppledare har än större anledning att se till idrottares bästa och säkerhet, dvs inte simsporter i stan.

  Utförsäljning av badbygget ger medel över för 50:a, mm för simning i fritidsläge med låga hyror mot stan samt för utbyggd Holmsund Aquarena. Tills allt detta ordnas, håll igång Umeå simhall tills dess. Detta om- och nytänkande lär väljare minnas 2018.

 2. Mange

  Undran .. hur många stugor är det ?? 350st ??

  40miljoner ? vem i h-vete har gjort den upphandlingen ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.