Åter tillbaka!

Har precis flyttat och har därför inte bloggat på ett tag. Men nu har jag landat och fått någorlunda ordning på tillvaron. På grund av min flytt kunde jag inte heller närvara på Almedalen.

I dagens DN kan man läsa att Folkpartiet har en stor uppförsbacke och det kan jag hålla med om. Det är klart man känner en oro över opinionsmätningarna, men det finns många duktiga ledande politiker i partiet, som kan vända trenden.

Nu tror jag de flesta väntar in landsmötet i höst och tror, att det ska bli det stora lyftet för partiet. Sen är det ingen nyhet, att jag tycker att Folkpartiet måste ha, en ny röst som ska förmedla Folkpartiets heltäckande politik.

När landsmötet är avklarat, så är det dags att sluta leden och lägga den interna diskussionen åt sidan. Då måste all kraft, läggas på att få ut vår politik till väljarna.

Trots att läget är som det är nu, så tror jag ändå att det vänder för partiet. Vi har en bra politik och det gäller bara att synliggöra den för väljarna. Där har vi alla aktiva politiker ett stort ansvar och är det något Sverige behöver, så är det ett starkt liberalt parti.

 

 

En kommentar

  1. lf

    Men herregud skall alla småpolitiker vara i Almedalen.
    Nu måste vi vanliga väljare säga ifrån. Hur mycket skatt skall gå till politiker som ser detta som en semesterresa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.