En koordinerad attack mot Vänstern????

Att Vänsterpartiets gruppledare Ulrica Edman, säger att det är modigt och hedersvärt att bete sig illa mot kommunala tjänstemän, känns skrämmande. För mig är det allvarligt, att polisen gör en anmälan på plats mot Daniel Kallos, för hans beteende mot en kommunanställd, i anslutning till en illegal bosättning.

Man upphör aldrig att förvåna sig när det gäller Vänsterpartiet. Som vanligt skyller man ifrån sig och hävdar att allt, är en koordinerad attack mot Vänsterpartiet.

Det som har hänt är ett allvarligt arbetsmiljöproblem och det är inte första gången man angriper kommunala tjänstemän. Förra gången det hände, fick vi politiker genomgå en utbildning, som handlar om arbetsmiljöfrågor. Det var heller ingen större överraskning, att Vänsterpartiet inte kom till den utbildningen

Det blir sen ganska komiskt, när man nämner i sitt lokala partiprogram att kommunen ska vara stadens bästa arbetsgivare. Det är nog dags att anordna en internutbildning inom Vänsterpartiet, i arbetsmiljöfrågor.

 

En kommentar

  1. Förbannat less

    Mycket skrämmande att ett parti får härja som dom gör…vad kan ni andra partier göra? Det som händer, har hänt i den här stan är skrämmande 🙁 Stan kokar av ilska…det finns så mycket lagar och regler som ska följas men det verkar bara vara för oss svenskfödda. Är det någon som tagit upp problemet på stan där några av tiggarna stoppar/trakasserar folk med att köra upp muggen under näsan och har gjort under flera veckor?! Det är en sak att dom sitter utanför butikerna men att sen bli påhoppad av dessa som går runt och jagar folk på Rådhustorget är riktigt jävla irriterande. SD och Jimmie Åkesson gnuggar händerna och ler…NI andra partier måste gå samman och AGERA innan det är för sent. Jag tror att dom partier som tar tag i detta problem kommer att få många anhängare…för staden kokar. Jag vet…bor/arbetar i centrumkärnan så passerar/har passerat minst 3 gånger/dag och har gjort under det 1½ år dom befunnit sig här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.