Vad ska man säga!

För kännedom så ville Folkpartiet I budgeten sätta ut driften på städning och därmed spara 20 %. Att ha det egen drift skulle vara dyrare och det var även ett tjänstemannaförslag. Jag kallar det för att effektivisera och spara skattepengar. Sen verkar (S) glömma att man styr Umeå. Det är bättre att anfalla än att komma med konkreta lösningar. Underhållet av skolor är ett typexempel, på något som man skjutit upp många år.

Sen har Andreas Lundgren blivit precis som Lennart. Man vräker ut sig all skit man kan och kallar människor för olika saker.  Deras beteende är otroligt pinsamt! Tar gärna diskussionen med er, men då får ni börja vårda erat språk.

 

3 kommentarer

  1. Lars Gidløf

    Hej

    Hur kan man helt så enkelt bara spara 20 % på att lægga det på privata? varfør skulle stædningen bli 20% billigare, och mer effektiv?

    Føretaget som vinner anbudet ræknar ju med vinst, låt sæga 3%, då ær ju besparingen ænnu mer.

    Førklara nu hur stædningen skulle bli bættre och effektivare om de som tar anbudet skall gøra vinst och ændå bli 20% billigare?

    Sen, vad får du siffra 20% ifrån, har Ni haft någoin upphandling ute och fått in anbud?

    Jag tror, du ær lika duktig som din partiledare, han sæger ju fortfarande att svenska skolan har blivit bættre, fast skolresultat, lærare och tom de som jobbat med skolfrågor ihop med Bjørklund sæger tværtom.

    Vad ær det før folk vi låter oss luras av att røsta på?

  2. Bergis

    Men effektiviseringar betyder ju alltid att städpersonalen får en sämre arbetsmiljö. Inte vill du väl det Peder?

  3. Peter A

    Bara kommunister som inte förstår vikten av konkurrens och effektivisering resonerar som ovanstående skribenter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.