SD det minst aktiva oppositionspartiet!

Enligt Svenska dagbladet så år det minst aktiva oppositionspartiet i riksdagen Sverigedemokraterna. Om man nu vill framstå som det riktiga oppositionspartiet, varför tar man då inte plats i talarstolen och ställer statsråden till svars.

Det som var glädjande i undersökningen var att Folkpartiet, var ett av de mest aktiva partierna i riksdagen

Här kommer länken till SvD!

http://www.svd.se/sd-det-minst-aktiva-oppositionspartiet

5 kommentarer

  1. Nisse

    Fantastiskt att du och andra politiker har mage att hela tiden klanka på Sverigedemokraterna. SD har trots allt fyra gånger fler väljare än Folkpartiet enligt senaste Novus/TV4 undersökningen. Borde det inte ringa en klocka hos er politiker att folk vill ha mindre invandring? Det är knappast SD:s miljö eller familjepolitik som folk röstar på. Desto mer ni klagar och desto fler invandrare som tas in med nuvarande politik desto fler röster till SD.

  2. Bergis

    Men vänta nu! Det är ju bara SD som syns och hörs överallt numera i media. Så visst kan man kalla dem oppositionsparti. Dessutom visar alla opinionsundersökningar att SD är det verkliga oppositionspartiet. Och om man vill SD ska ta plats i talarstolen borde man ju inte på samma gång tala sig varm om DÖ.

  3. Bergis

    Fundera över den här tidningsartikeln ett tag Peder. Vi svenskar lägger en stor del av våra skattepengar på asylinvandring. De som kommer hit säger sig ha flytt från krig och elände. Borde dom inte vara tacksamma? När de asylsökande kommer får svenska skattebetalare höra:
    – Stället är förfärligt, litet, skitigt, och mitt i ingenting.
    – Det är en sak att städa i ens eget rum, men vi måste också städa duschutrymmen, toaletter och vardagsrum, säger han och visar upp ett städschema.
    Bilden av att det är de boende som måste ansvara för renhållningen bekräftas av flera boende.

    http://www.hd.se/lokalt/landskrona/2015/06/15/smutsigt-och-trangt-tycker-de-asylsokande/

    Och så kliar sig svenska politiker i huvudet och undrar varför SD växer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.