Partiet som sålde sin själ!

Än en gång blir miljöpartiet överkört av socialdemokraterna i regeringssamarbetet och det till priset av att man börjar tappa sin trovärdighet.

Alldeles nyligt var det den stora aktieutdelningen ur SJ som jag har bloggat om tidigare och nu är det försäljningen av Vattenfalls brunkolsverksamhet.

Sen är det precis som Lena Melin skriver i Aftonbladet att miljöpartiet kommer att gå till historien, som partiet som sålde sin själ för att ta plats i regeringen. Det har till och med gått så långt att man kör över sitt eget kongressbeslut, gällande försäljningen av Vattenfalls brunkolsverksamhet. Det är inte heller lätt för Gustaf  Fridolin ett av miljöpartiets språkrör, som viftade med en kolbit debatt efter debatt och sa bestämt att den skulle ligga kvar i marken. Det kommer att bli oerhört intressant att höra hans förklaring till försäljningen.

http://blogg.vk.se/Pederpolitiker/2015/09/18/ar-miljopartiet-trovardigt/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.