Tegsborna får fortsätta att vänta!

När det gäller Tegs stadsdel så är det verkligen eftersatt och om man ser till Tegs centrum, så måste det göras något omgående innan alla butiker försvinner därifrån.

Det är också viktigt att Tegs får fortsätta att utvecklas som stadsdel och läka sina sår från 1971 när den nya motorvägen klöv stadsdelen i två delar. Sen måste också de fula viadukterna tas bort och de måste också skapas förutsättningar för att gående och cyklister ska kunna färdas säkert runt Tegs centrum

Hans Lindberg (S) brukar inte komma med klara svar, men igår på fullmäktige var han tydlig med att det inte kommer att hända något med Tegs centrum förrän tidigast 2021-22. Hans hänvisar till att det inte kommer att ske något med Tegs centrum förrän Västra länken är färdig.

Ända sen jag blev aktiv i politiken för 15 år sedan så har det diskuterats om en uppsnyggning av Tegs centrum, men det har ändå inte hänt något. Nu ska Tegsborna få vänta minst 6år till innan det händer något

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.