Jag är inte överraskad!

Sverigedemokraterna ska nu lansera en kampanj både i Sverige och utomlands med budskapet: Kom inte hit! Man kommer att lägga uppemot 10 -12 miljoner på kampanjen. SD uppmanar också sina riksdagsledamöter att bedriva opinion och valrörelsearbete, för att få till en folkomröstning om invandring. Paula Bieler integrationspolitisk talesperson för SD säger också att, ingen ska ens tänka tanken att komma hit.

Jag är inte överraskad över deras kampanj, för deras stora mål är att stoppa invandringen. Sen är också Sverigedemokraterna ett parti som har sina rötter, i främlingsfientlighet och rasism.

En kommentar

  1. Bergis

    Hur är det egentligen med Peder Westbergs kunskaper av högerns historiska bakgrund? Moderaternas och folkpartiets stöd till apartheid och diverse högerdiktaturer nämns inte alls här inne. Eller när Folkpartiets ledare Sven Wedén år 1965 försvarade USA:s massmord och krig i Vietnam.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.