Det är fruktansvärt det som sker!

Nu har tyvärr ytterligare ett asylboende brunnit och hittills i år har över tio asylboenden eldhärjats och många av bränderna misstänks också vara anlagda. Det är fruktansvärt att människor som flyr från krig, inbördeskrig eller annat elände, utsätts för detta. Sen är det nog tyvärr heller, ingen slump att det är asylboenden som just utsätts.

Jag tror att en bidragande orsak är olika sociala medier och forum där stämningen piskas upp mot asylsökande. På sajter som tex avpixlat och fria tider utpekas också asylsökande som parasiteter. Tyvärr finns det många som blir hjärntvättade, av dessa rykten i avpixlat och fria tider. Sajter som också har kopplingar till SD. Sen undrar många konstigt nog, vad jag har emot SD.

6 kommentarer

 1. Bergis

  Läget blir mer och mer akut för kommunerna. Bekymrar det inte dig? Folk betalar skatt men ser välfärden och pensionerna urholkas. Jag försvarar inte bränderna men jag förstår folks frustration.

 2. Bergis

  Och dessutom. Ännu ett inlägg från en bloggare som måste vara PK för att behålla sin position och jobb för att kunna betala av på huslånet. Ni är många nu som inte vågar säga vad ni tycker pga höga bostadslån. Jag säger som Göran Persson. Den som är satt i skuld är icke fri.

 3. Maria Lindvall

  De som tänder på bär en stor skuld på sina axlar och har ett ännu större hål i sitt hjärta. Däremot skulle jag inte ta från dem ansvaret för deras egna tankar, överväganden, planer och handlingar. De är normalbegåvade och har möjlighet att ta reda på fakta och fatta egna beslut. De är kan tom själva ha känt av hur det är att vara utsatta för hot och kränkningar från sin omgivning. Inget av detta spelar roll det ögonblick de börjar planera för att genomföra något som detta. De har valt att begå detta allvarliga brott. Det är deras ansvar. Sen spelar det ingen roll att andra uttrycker sitt hat. Hjärntvätt är att gå för långt. Då tar man bort ansvaret från förövarna och lägger ut det på en odefinierbar och därmed oberörbar massa.

 4. Nordiska Motståndsrörelsen

  Jag hoppas verkligen att dessa förövare åker fast!
  Då skall du se att det är asylanterna själva som tänt på för att de inte vill bo i baracker utan vill bo på slott som det sas innan de ”flydde” till landet med högst socialpeng!

  Du är så förbannat dumm i huvudet som inte fattar vad som händer! flyr man från krig är man glad att få hamna i vilket land som helst som har fred. Men nu är det inte så! dessa Jihadister siktar på ett specifikt land! ..nej Inte danmark, de sänkte nyss bidragen från 10000 till 5000, DÅ ”Flydde” de stackars syrierna till Sverige, fär i danmark gick det inte bo kvar!

  Alltså Vad Faan håller ni politiker på med!?
  Sen höjer ni pensionsåldern så att svensken skall ha råd att betala kalaset!
  Ni är helt sjuka i huvudet.. snacka om ”Gökunge” syndrom!
  Må framtida generationer minnas de skylldigas namn!

 5. Stefan

  Massa svammel. Belägg tack. I Boliden var det ju en asylsökande som tände eld. Förövrigt har väl ingen åkt fast ingen svensk i varje fall . Vad har ett parti som sd med detta att göra?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.