Ni representerar inte mig!

Jag trodde det var ett skämt när jag läste att Sverigedemokraterna delar ut flygblad och varnar flyktingar att åka till Sverige. Ett riksdagsparti som använder skattepengar för att svartmåla Sverige och avskräcka flyktingar att komma till Sverige, det måste sakna motstycke.

På flygbladet som delas är SD; SD-kvinnor och det ”svenska folket” undertecknare. Att underteckna med det Svenska folket är en stor osanning, eftersom en stor del av Sveriges befolkning har en annan syn än vad som står i flygbladet. Jag är också en del av Svenska folket och mig representerar ni definitivt inte.

 

3 kommentarer

  1. gerd

    Vad jag kan förstå så delas SDs åsikter om Sveriges öppna gränser av nästan 90% av av svenska folket. Du tillhör alltså en minoritet av PKjournalister, sniffande kändisar och en liten del politiker som fortfarande inte inser att Sverige inte kan fortsätta att ha denna massinvandring. Det kommer lika många som inte söker asyl eller registrerar sig som asylsökande. Hur ska polis och SÄPO kunna skydda oss mot IS krigare och andra sjuka människor under nuvarande förhållanden. Kommer du att ta ansvar för eventuella terrordåd framöver? Sverige är egentligen ingen egen nation längre. Vi har inte kontroll över någonting och detta är ju den viktigaste parametern för att bli erkänd som stat.
    M, SD, KD och Folkpartiet har väl majoritet i riksdagen. Ni tillsammans kan ju fälla regeringen och överta makten. Väx upp och blunda inte för fakta.

  2. Gandalfdenvite

    Folkpartiets EU-kärlek är en del av grundproblemet eftersom EU som det ser ut idag inte fungerar i verkligheten!
    Dublinförordningen måste omedelbart avskaffas eftersom den inte ens fungerar i teorin, när det som idag kommer långt fler än 1 miljon till EUs yttre gränsländer, där de flyende är tvingade att ansöka om asyl, samtidigt som EU beslutat omfördela enbart ynka 160 000 av de asylsökande till övriga EU-länder!
    Det enda system som fungerar i verkligheten är att de flyende ansöker om asyl på ambassaderna, och när ett land anser sig sakna förmåga att ta emot fler så hänvisas de till något annat lands ambassad!
    Schengensamarbete måste ändras så att varor o tjänster flödar fritt, men inte medborgare!
    Sverige är inte ens i närheten av en ”systemkollaps”, men problemet med just Moderaterna är att de vägrar inse att skatter faktiskt kan höjas ifall det som nu finns behov för det! Sverige kan/bör tillfälligt höja skatten med 2 procent för att ha råd att investera i denna arbetskraftsresurs, och precis som vi lånar för att investera i infrastruktur så bör vi låna för att investera i dessa blivande skattebetalare…!
    Att Sverige varit urusla på att ta tillvara denna RESURS beror på den urusla svenska arbetsmarknads- utbildnings- o bostadspolitiken, INTE på för stor arbetskraftsresurs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.