Regionfullmäktige!

Idag är det regionfullmäktige och en lång dagordning! Från Liberalernas sida så har vi tre motioner på dagordningen.  (Ombildning av Region Västerbotten, Motverka våldsbejakande extremism och Handlingsplan fattiga EU-migranter)

Från Liberalernas sida har vi också länge varit kritiska till den politiska organiseringen av Region Västerbotten. Därför har vi nu lämnat in motionen om ombildning av Region Västerbotten. Jag tycker att det är viktigt, för demokratins att vi har val till regionfullmäktige. I dagsläget så är det de politiska partierna som själva utser ledamöter.

2 kommentarer

  1. Oberoende Observatör

    Läser i dagens VK att frågan om ombildning av Region Västerbotten stupade på formalia. Jag undrar vilka ? Demokrati , fria val har ju varit ett signum för Sverige och inte minst inom socialdemokratin med Olof palme i spetsen. Därför undrar jag om Erik Bergkvist och hans politikervänner verkligen är socialdemokrater eller bara en täckmantel för att sitta med i styrelsen ?

  2. Oberoende Observatör

    En undran hur kommer det sig att kommentarer som kommit in inte redovisats i kommentarsfältet i tidningen ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.