Självklart ska eleverna få sin julmust!

Dags för en ny intressant vecka med nya möten! Börjar också se fram emot lite julledighet, efter en intensiv höst

När det gäller förra veckans debatt om att Umeå kommuns måltidservice ska sluta servera julmust i samband med skolans jullunch, så tycker jag det är en självklarhet att eleverna ska få sin julmust Jag har förståelse för måltidsservices argument, att man inte ska servera sockerhaltiga drycker, men att dra in julmusten, som serveras en gång per år är väl ingen stor sak. Nog borde man kunna man se mellan fingrarna en gång per år.

En kommentar

  1. Mattias

    Hjärtlöst och småaktigt påhitt att dra in julmusten för eleverna. Först efter protest genom media heter det att ”så klart ska eleverna få julmust”. I dagens eleka Sverige måste alla hävda sin rätt genom media, annars vinner tyvärr hjärtlösheten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.