Sverige ska inte vara en fristad för terrorister!

Nu har domen kommit mot de två göteborgare, som våren 2013 deltog i en brutal avrättning i Syrien. De båda männen döms till livstids för terrorbrott och som det ser ut så kommer också domen att överklagas. Hur som helst tycker jag att det är bra att Sveriges rättsväsen, tar i med hårdhandskarna mot terrorbrott. Det är också bra att vår inrikesminister, vill se en skärpning av terrorlagen. Ett lagförslag kommer också att presenteras före jul förhoppningsvis. Men hur som helst ska Sverige inte vara en fristad för terrorister.

En kommentar

  1. Roland Larsson

    Hej Peder!
    Du har rätt, nu har två dömts, men jag är övertygad om att många fler IS-sympatisörer finns inom landet, kanske inte dömda men ändå fiender till vårt eget land. Jag undrar hur vi ska få dessa människor, alltså invandrande nya människor att se sitt nya land (Sverige) på rätt sätt. Varför kan vi inte göra som många andra länder, tex Danmark, uppmuntra (och kanske pådriva) dessa nyinvandrade till att högakta och uppskatta sitt nya land. (Så gör man i tex. Kanada). I Sverige finns istället många exempel på hur man förlöjligar och gör Svenskar (Svennar) som dumma stollar istället som goda förbilder. Jag vet inte, men tror att det är ”dumvänstern” och dess media som försöker göra oss svenskar till en sorts löjeväckande småförargliga personer, inte några människor som invandrare egentligen tror på. Jag tror det är på tiden att vi tar över rodret igen, vi måste som medborgare med fast och klar stämma klargöra för alla vilka värderingar vi har och vilka krav vi ställer på vårt samhälle, och vad vi står fast vid. Jag är helt övertygad om att vi den dag vi lämnar den ryggradslösa hållning Svenska samhället hittills visat, så kommer så småningom ett bättre, mer jämlikt och tryggare samhälle att få framgång. Med den till ytterlighet höga invandring vi har just nu så är det särdeles viktigt att framhålla Svenska värden och värderingar för dessa invandrare. De måste ju också få en möjlighet att förhålla sig till detta. Att som svensk nedvärdera sig själv och sitt liv gör ju inte situationen bättre. Jag rekommenderar alla att läsa boken ”En flykting korsar ditt spår” av Zulmay Afzali där han beskriver så oändligt väl, och smärtsamt sant, mycket av svensk migrationspolitik, och dess snedtänkta, men godtrogna tänkande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.