Umeå tappar!

Idag har jag närvarat vid Svenskt Näringslivs presentation av företagsklimatet i Umeå. Tyvärr är det så att Umeå faller i mätningen och vi ser ett försämrat företagsklimat i kommunen.

Det är alarmerande att vi har ett försämrat företagsklimat i kommunen och det kan finnas många orsaker till det. En stor anledning är att vi ser en vänstersväng i kommunen och socialdemokraterna söker mera och mera stöd hos vänstern. Den strategiska planen är ett alldeles färskt exempel.

Ett samarbete innebär att man låter (V) påverka den praktiska politiken och deras motstånd mot privat företagsamhet och valfrihet i skola och omsorg, har tyvärr i tidigare samarbeten fått stort genomslag. Vänsterpartiet har heller aldrig förstått, att det är företagen som bär upp Sveriges välfärd. Om det inte fanns företag, så skulle vi varken ha råd med skolor, äldreomsorg och sjukvård.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.