Ensamma att vilja ha en gästhamn centralt!

Igår på budgetfullmäktige fick vi inget stöd alls, i frågan om att bygga en gästhamn i centrala Umeå.

Det är bara att konstatera, att Liberalerna är det enda partiet som vill ha en gästhamn i centrala Umeå. Måste medge att det känns konstigt att lägga en gästhamn vid strömpilen. En gästhamn borde ligga centralt och det skulle vara positivt, för såväl båtlivet i kommunen, som Umeås möjligheter att utvecklas som turiststad. Det skulle även innebära ett lyft för handeln och givetvis för båtfolket. Nu är det en stor uppförsbacke, men från Liberalernas sida så kommer vi att fortsätta att kämpa för en gästhamn i centrala Umeå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.