När kommer man att lämna?

Den stora frågan just nu är när Storbritannien ska lämna EU och i dagsläget verkar inget veta när. Brexitkampanjens ledande politiker säger också, att det är ingen brådska. När det gäller folkomröstningen så är den rådgivande, men jag har oerhört svårt att se att någon politiskt kommer gå emot den. Men det man kan konstatera, är att det kommer att bli ett hårt slag mot EU om Storbritannien lämnar. Det kommer även att bli intressant och följa vad som kommer att hända med Nordirland och Skottland.

Det kommer också att bli en turbulent tid på finansmarknaden efter Brexit. Jag tror också vi kommer att få se långsiktiga konsekvenser och det kommer även att få konsekvenser för Sverige.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.