Måste bekämpas!

Terrordåden som äger rum i världen är fruktansvärda och senaste i raden att drabbas var Turkiet. Mina tankar går till offren och deras anhöriga, som har drabbats dessa fega terrordåd. Det är också så otroligt fegt att ge på sig oskyldiga och man undrar vart världen är på väg.

Även i Sverige har vi utsatts för ett terrordåd och det kan även hända igen. Den extremistiska gruppen Islamska staten (IS) brutala framfart är också fruktansvärd. Trots att man bekämpas, av bland annat USA, så har man fått ett starkt fotfäste i både Irak och Syrien. Sen måste vi också få en lagstiftning i Sverige, där vi i kriminaliserar deltagandet, i strider med terrorister

Tyvärr kommer vi nog att få leva med terror framöver och det kommer även att vara svårt, att skydda sig mot enskilda individers terrordåd. Men man får aldrig ge upp, för terrorism måste alltid bekämpas

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.