Det behövs mera samarbete!

Den här veckan riktas allt politiskt fokus på Almedalen och Brexit kommer nog tyvärr hamna lite i skymundan. Det kommer också att bli intressant att följa om någon partiledare, kommer att lägga lika mycket fokus på EU:s betydelse som Jan Björklund gjorde i sitt tal.   

Den stora frågan nu är vad som kommer att hända med EU? Samtidigt vad kommer Brexit att få för effekter på den Svenska ekonomin.

När det gäller Storbritannien så är det i dagsläget ett politiskt kaos och sen är det även många ledande politiker i Brexitkampanjen som har lämnat sina platser och därmed också flytt sitt ansvar. Man har också drabbats av ett ekonomiskt kaos i Storbritannien och många investerare verkar också fly landet. Om man ska se något positivt på det som hänt, så tror jag att många länder inte vill hamna i samma sits som Storbritannien. Det kan vara positivt för EU:s framtid.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.