Behövs en bättre attityd!

Sverige behöver en politik som uppmuntrar för eget företagande, istället för att bestraffa det. Sen måste också den negativa attityden till företagande, bli mera positiv.

Det är också företagen som bär upp Sveriges välfärd. Om det inte fanns företag, så skulle vi inte ha råd med skolor, äldreomsorg och sjukvård.  Bra villkor för företag är också en förutsättning för fler jobb. Tyvärr förstår inte alla politiker, företagens betydelse för Sverige.

Det måste även skapas förutsättningar för företagen att anställa och då går det inte att göra det dyrare för företagen att anställa. Regeringen har även höjt skatterna för företagen i sin senaste budget. Jag har också svårt att förstå hur regeringen ska nå EU:s lägsta arbetslöshet med sin företagspolitik. I Stefan Löfvens tal på Almedalen fanns det heller inga riktiga konkreta förslag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.