Det räcker inte bara med fina ord och löften!

På senaste kommunfullmäktige hade jag ställt en enkel fråga till För och grundskolenämndens ordförande Moa Brydsten. Min fråga var om Umeå kommun har gett upp målet om 15 barn per barngrupp i förskolan? Med tanke på hennes svar på frågan, så känns det tyvärr långt bort innan Umeå kommun kommer att uppnå målet om 15 barn per barngrupp.

Nu får jag hoppas att socialdemokraterna står upp för van man har skrivit i sitt kommunalpolitiskta Handlingsprogram för 2015-2018 Där står det att man ska fortsätta prioritera barngruppernas storlek i förskolan med målet i genomsnitt 15 barn per grupp. Men det räcker inte bara med fina ord och löften,utan det måste vara verkstad också. Sen är det också intressant att socialdemokraterna även försökt stryka målet för några år sedan.

Från Liberalernas sida så kommer vi alla fall, att fortsätta och jobba för att målet ska förverkligas så fort som möjligt.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.