Misslyckat samarbete!

Nu har Socialdemokraterna uttalat sig att man går till val 2018 på egen hand. Det kommer innebära att man inte kommer att samarbeta med miljöpartiet i valrörelsen.

Med facit i handen så har deras samarbete varit misslyckat och miljöpartiet har varit en stor förlorare och man har till och med gått så långt att man har kört över sina egna kongressbeslut, för att vara kvar i regeringsställning. Miljöpartiet kommer också att gå till historien, som partiet som sålde sin själ för att ta plats i regeringen.

När det gäller miljöpartiet så vill man också inför skatter på allt som rör sig och det har drabbat Norrland hårdast. Nu är skadan redan skedd och då tänker jag på först och främst på bensinskatten. Som det ser ut så kommer också kilometskatten att införas. Men för Norrlands bästa, så är det bra om miljöpartiet hålls utanför regeringen. Men tyvärr tror jag att socialdemokraterna efter valet kommer att söka upp miljöpartiet. Men vill man söka stöd över blockgränserna, så måste man nog dumpa miljöpartiet i framtiden.

 

En kommentar

  1. Oberoende Politisk Bedömare

    Noterar att även Alliansen, eller varjefall Moderaterna som är de som bestämmer i alliansen, i sin skuggbudget också vill att det ska bli dyrare för norrlänningarna att köra bil.

    Hur ställer sig Liberalerna till det?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.