Miljöpartiet vill straffa Norrland!

När det gäller Umeå och Västerbotten, så är flygförbindelserna till Stockholm så oerhört viktiga och det är även en viktig överlevnadsfråga för vårt näringsliv. Därför hoppas jag att det blir ett nej till att införa en skatt på flygresor.

Som vanligt är det också miljöpartiet som är drivande i frågan. Ett parti som vill införa skatter på allt som rör sig. Det skall även nämnas, att Miljöpartiet jobbar aktivt för att lägga ned Bromma flygplats. Förslagen om en flygskatt och att lägga ned Bromma är en norrlandsfientlig politik.

Vi får inte heller glömma att bensinskatten har höjts nyligen och att miljöpartiet även vill ha en ytterligare höjning av bensinskatten. Den grupp i samhället som kommer att påverkas mest av höjd bensinskatt, är de som inte har tillgång till något annat transportmedel än bil, alltså de som bor på landsbygden. I Norrland har vi av naturliga skäl, inte heller tillgång till ett väl utbyggt kollektivtrafiknät

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.