Politiken är alltid ytterst ansvarig!

Det pågår en utredning i kommunen kring VK:s granskning av samhällsbyggnadskontoret och precis som jag har skrivit i min blogg tidigare, så är det svårt att uttala sig före all fakta har kommit upp bordet. För mig är det också en självklarhet, att det ska vara en opartisk utredning. Därför är det glädjande att kommunrevisionen kommer att se över det som har hänt.

Sen är också politiken ytterst ansvarig och därför känns det oerhört märkligt att den tidigare ordförande i tekniska nämnden som är vänsterpartist, säger att han inte har något ansvar för det som hänt. Jag förstår att det är pinsamt för vänsterpartiet och det är nog därför man är så tyst i frågan.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.