Ta debatten!

När det gäller yttrandefrihet så är det en viktig grundpelare i den liberala ideologin och den ger människor möjligheter att framföra sina åsikter. Det är också oerhört viktigt för det öppna demokratiska samhället. Om man ser till tumult förra veckan, där SD blev förhindrade att hålla ett möte på Väven. Så är det ett angrepp mot demokratin och mötesfriheten. Om man nu vill bemöta SD, så ska man istället ta debatten med dem.

Jag skulle önska att fler kom och lyssnade på kommunfullmäktige. Där kan man ta del av deras politik och få lyssna på deras inlägg i debatten, där man visar sin främlingsfientlighet.

När det gäller SD så står man långt ifrån mina värderingar och jag kommer aldrig att vilja samarbeta med dem. Jag är också otroligt glad att Liberalerna och Jan Björklund stänger alla dörrar när det gäller ett samarbete med SD.

Här kommer ett exempel på en interpellation som man har lyft i kommunfullmäktige.

http://www.umea.se/download/18.243baa2b15817f0f8921e3e/1477996363741/16776.pdf

 

4 kommentarer

  1. Gerd

    Vad jag vet så är Agerhäll politisk vilde i kommunfullmäktige. Han blev ju utesluten som medlem i Sverigedemokraterna. Dina argument haltar betänkligt.

    • Peder Westerberg (inläggsförfattare)

      Håller inte med där och det med tanke på att deras gruppledare gick upp och försvarade han i debatten. Om man nu vill ta avstånd från någon, så har jag så oerhört svårt att förstå att deras ledande politiker går upp och försvarar han i debatten. Sen är han inte heller utesluten än, vad jag förstår.

  2. Pingback: En röst på SD, är en röst på främlingsfientlighet! | PEDER WESTERBERG LIBERALERNA

  3. Roland Larsson

    Hej!
    Jag vet inte riktigt vad du menar med kritiken mot SD, Henrik Agerhälls politik och uppträdande har jag själv aldrig gillat. Han tillhör inte längre partiet, vad jag förstår. Men jag är ändå fortfarande Sverigedemokrat. Jag hoppas och tror att du inte drar alla över samma ”kam”. Det är väl lite så inom SD att det fortfarande finns kvar sådana som jag själv inte önskar. Ni torde väl ha samma problem inom ert parti – att det finns medlemmar med för ”starkt” intresse eller vad jag ska kalla det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.