Kommunen måste vara beredd!

Idag är det kommunfullmäktige och det är en lång dagordning med många interpellationer och enkla frågor. Jag själv har en interpellation som har rubriken ”Återvändande IS-krigare till Umeå. Med tanke på det som händer i vår omvärld, så är det oerhört viktigt att kommunen är beredda på att det kan komma hemvändande IS-krigare

Vänsterpartiet har även en intressant interpellation som har frågeställningen ”Varför vill S sälja Scharinska?

När det gäller Politik handlar det om prioriteringar och de 32 miljoner kronor som kommunen fick för Scharinska behövs till kärnverksamheten. Man får inte heller glömma driftskostnaden och den är inte billig. Därför känns det oerhört konstigt att vänsterpartiet vill stoppa en försäljning, det med tanke på att man ofta säger att man vill satsa på kärnverksamheterna. Jag får inte ihop den ekvationen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.