Västerbotten drabbas hårt!

Den grupp i samhället som påverkas mest av höjd bensiskatt, är de som inte har tillgång till något annat transportmedel än bil, alltså de som bor på landsbygden. I Västerbotten har vi också av naturliga skäl, inte tillgång till ett väl utbyggt kollektivtrafiknät. Tyvärr saknas den logiken av regeringspartierna

Enligt en ny undersökning av Skattebetalarna, så kan man också se att Västerbotten drabbas hårt av skattehöjningarna på bensin. Med tanke på att miljöpartiet sitter i regeringen, så tror jag också vi kommer att få se fortsatta skattehöjningar. Tyvärr har också socialdemokraterna, svikit väljarna.

 

Magdalena Andersson

http://www.vk.se/2006527/lista-sa-drabbas-lanet-av-hojd-bensinskatt

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.