Så otroligt låg nivå av miljöpartiets gruppledare!

Har varit med snart i politiken i 20 år och har aldrig varit med att en politiker har haft så otroligt låg nivå som miljöpartiets gruppledare. Han plockar fram rasistkortet, för att några partier inte ställer sig bakom ett policydokument. När det gäller policydokument så brukar de bli hyllvärmare och det är bättre att man gör en skarpare text när det gäller rasism i den strategiska planen. Sen drar miljöpartiets gruppledare även upp Judiska föreningen och vad jag vet så har han aldrig ställt upp bakom de tidigare. Han försöker också göra billiga politiska poäng på det som har hänt med den judiska föreningen, genom ett tandlöst policydokument. Sen vet han mycket väl att Liberalerna är ett parti, som jobbat hårt för att hjälpa judiska föreningen.

2 kommentarer

  1. Ulf Parde

    När det gäller att värna Judiska föreningen tror jag mer på Peder Westerberg än på miljöpartiets gruppledare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.