Kommunfullmäktige!

Idag är det kommunfullmäktige och som vanligt är det en lång dagordning. En av de stora frågorna på fullmäktige, är motionen om policymot rasism och främlingsfientlighet.  Frän Liberalernas sida så går vi på tjänstemännens linje som avråder till policydokumentet. När det gäller policydokument så brukar det bli hyllvärmare och vi har också tidigare beslutat att vi ska minska policydokumenten. Sen hade det varit ett starkare ställningstagande att göra en kraftigare skrivning i den strategiska planen. Sen är det också intressant att motionen var inlämnade 2015 och man ska också ställa sig frågan varför den inte har kommit upp tidigare om den var så oerhört viktig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.